SHIMANO

Kampisarja STEPS E-MTB (ei eturatasta 170mm FC-M8050)

Tuotekoodi: IFCM8050CXN
149,90 €
TAI
Lisää suosikkeihin Poista suosikeista
Lisää vertailuun Poista vertailusta
Saatavuus
  • Tilattavissa verkkokaupasta
    Yes
  • Tammisto
    1

Shimano Kampisarja STEPS E-MTB - Tehoa ja suorituskykyä maastopyöräilyyn!

Haluatko nostaa maastopyöräilykokemuksesi aivan uudelle tasolle? Shimano Kampisarja STEPS E-MTB tarjoaa sinulle voimaa ja suorituskykyä, jota tarvitset valloittaaksesi haastavimmatkin maastot.

Tämä huippuluokan kampisarja on suunniteltu erityisesti sähköavusteisiin maastopyöriin, ja se tarjoaa luotettavan ja voimakkaan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Sen kestävä rakenne ja tarkka suunnittelu takaavat erinomaisen voimansiirron ja tehokkaan polkemisen jyrkilläkin mäillä ja teknisillä poluilla.

Shimano Kampisarja STEPS E-MTB on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä. Sen kevyt mutta vahva rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin maasto-olosuhteisiin. Lisäksi sen tyylikäs muotoilu ja huippulaadukkaat materiaalit tekevät siitä myös visuaalisesti houkuttelevan lisän pyörääsi.

Tee seuraavasta maastopyöräilyseikkailustasi unohtumaton kokemus Shimano Kampisarja STEPS E-MTB:n avulla. Valitse luotettavuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä – valitse Shimano

0
0