Velo & Oxygen verkkokaupan vaihdot ja palautukset

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteita saa siis sovittaa. Mikäli saamme myyntikelvottoman tuotteen palautuksena, veloitamme tuotteen lisäksi ylimääräiset toimituskulut.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Osoitteesi
  • Puhelinnumerosi 
  • E-mail osoitteesi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio Velo & Oxygen Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite: Velo & Oxygen Oy, Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi:

sähköpostitse webshop@velo-oxygen.fi tai puhelimitse p. 020 127 0505.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio tavarantoimittajalle.

Palautukset toimitetaan takaisin noutopisteeseen(R-kioskit ja K-marketit). Palautusta varten on hyvä olla kollitarra on pakkauksessa kiinni, jolloin kioskimyyjä saa lähetystiedot suoraan paketista. Lähetysnumero on tieto joka tarvitaan palautuksen tekemiseksi.

Mitään erityistä palautuslomaketta ei tarvitse täyttää, riittää kun ilmoittaa kyseessä olevan asiakaspalautus

Polkupyörää palauttaessa paketti haetaan suoraan kotiovelta. Asiakkaan täytyy ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse polkupyörän palautuksesta liikkeeseen. Liikkeen myyjä tilaa kuljetusyhtiöltä noudon, kuljetusyhtiö ottaa asiakkaaseen yhteyttä tarkempaa ajankohtaa sovittaessa.

0
0