SCHWALBE

Marathon Winter nastarengas 24´´ 47-507

Tuotekoodi: 11125444.01
59 €
Lisää suosikkeihin Poista suosikeista
Lisää vertailuun Poista vertailusta
Saatavuus
  • Tilattavissa verkkokaupasta
    Ei
  • Tammisto
    0

Turvalliseen matkantekoon
Marathon Winter -renkailla pyörä pysyy täysin hallinnassa jäisillä teillä. Marathon Winter on erinomainen valinta esim. työmatka-ajoon.
Rengas on varustettu 240 alumiininastalla sekä renkaan kuvionti on maltillinen, tämä takaa, että pyörä pysyy hanskassa jopa jyrkissä kaarteissa ja äkkijarrutuksissa, mutta rullaa silti erinomaisesti. Renkaan nappuloissa on kitkakuviointi lisäämässä pitoa nastojen lisäksi. Suurempi nastojen määrä varmistaa pidon mutkissakin ja kapeampi rengaskoko vähentää vierintävastusta mahtuen pyörimään esim. cyclocrossin haarukoissa. Piikit toimivat jäällä parhaiten minimipaineella, ja maksimipaineella renkaalla voi ajaa jäättömällä tiellä minimaalisella melulla.

Heijastava kylkinauha ja pistosuojaus
Marathon Winter -renkaat on varustettu heijastavalla kylkinauhalla, näin erotut talvipyöräilijänä liikenteessäkin. Pistosuojattu kumi varmistaa perille pääsyn siinä missä normaali kumi, olisi jo puhjennut sepelistä. 

Huomio! 
Nastarenkaat kannatta ajaa sisään rauhallisesti, noin 50km, näin renkaat kestävät käytössä pidempään sekä nastat asettuvat kunnolla paikoilleen.
Nastarenkaat on valmistettu erityisestä talviolosuhteisiin soveltuvasta kumiseoksesta.

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista

- Verkkokauppa on avoinna ja tuotteiden toimitusaika on normaali. Myös myymälänoudot toimivat ilman ylimääräisiä viiveitä.


- Myymälämme aukioloajat löydät tältä sivulta: https://www.velo-oxygen.fi/yhteystiedot. Myymälässä asioidessa tarjoamme käsidesiä sekä maskin jos olet unohtanut omasi kotiin.


- Pyörähuollossa ja asiakaspalvelussamme (puhelin+sähköposti) voi olla tilapäisiä viiveitä. 

Nopeat jopa ilmaiset toimitukset!

  • - Vähintään 50 € tilaus = ilmainen toimitus!
  • - 95 % tilauksista lähtee meiltä alle 2 arkipäivässä
  • - Verkkokauppatilauksilla 14 päivän palautusoikeus

 

0
0