Sähköpyörä opas

Tähän olemme keränneet tietoa, jotka helpottavat sinua ymmärtämään mistä sähköpyörät ovat tehty ja mitä on hyvä ottaa huomioon sellaista ostettaessa.

E-Going

E-Going käyttöohjekirja

Etumoottoriset

Uuden sukupolven etupyörämoottoreita, jotka ovat hiljaisempia ja vahvempia kuin suositut edeltäjät.

Tällä järjestelmällä saat tasaisen ja miellyttävän sähköpyöräilyn, jossa on viisi eri vahvuista avustustasoa, ne avustavat seuraaviin nopeuksiin asti 12,5 km / h, 17,5 km / h, 21 km / h, 23 km / h ja 25 km / h. Akku on integroitu Citypyörissä tavaratelineeseen.

Etumoottoriset sähköpyörät

Keskimoottoriset

Keskimoottorimoottorissa on anturi, jonka ansiosta järjestelmä tunnistaa polkimelle tulevan voiman. Se antaa sinulle täydellisen hallinnan kaikissa tilanteissa ja aidon ajotuntuman, joka muistuttaa sitä, jota saat "tavallisella" pyörällä - mutta ilman hikeä. Tämä järjestelmä on todellinen tehopakkaus, jossa on paljon vääntöä (80nm), se kyllä huomaa kun ajaa ylämäkeen! Saatavana Crescentin urheilullisissa hybrideissä, joissa on akku viistoputkessa ja Crescentin kaupunkipyörillä, joissa on intergroitu tavaratelineeseen.

Keskimoottoriset sähköpyörät

Takamoottoriset

Takapyörä moottorijärjestelmä yhdessä akun kanssa kehyksen alivirrassa tarjoaa vakaata sähkömoottoripyörää, joka tekee pyöräilystä puhdasta iloa. Nopeusmittarin anturi auttaa viidessä kiinteässä asennossa 12,5 km / h, 17,5 km / h, 21 km / h, 23 km / h ja 25 km / h. Sähköpyörä niille, jotka haluavat tuntea avustuksen. Saatavana Crescentin urheilullisimmilla hybrideillä 24 vaihteella.

Takamoottoriset sähköpyörät


Shimano Steps

SHIMANO STEPS CITY on sähköpolkupyörään asennettu komponenttien järjestelmä, joka tukee sinua kaikissa seikkailuissa. Kun menet töihin kaupunkiliikenteen poikki tai suuntaat maalle, pääset perille raikkaana. STEPS CITY -järjestelmä on asennettu valmiiksi moniin pyörämerkkeihin ja -malleihin.

Moottori

Tasaisesti käyvä, hiljainen moottori kompaktissa, kevyessä kotelossa on tyylikäs ja tarjoaa mahtavan ajokokemuksen.

 • Yksi markkinoiden kevyimmistä ja kompakteimmista moottoreista.
 • Vahva mutta samalla älykäs sähköavustus vakaata ja luonnollista tuntumaa varten.
 • Uskomattoman helppo käyttää.
 • Erittäin kestävä kaikissa sääolosuhteissa. 

Tekniset tiedot

 • Erittäin kevyt, 3,2 kg.
 • Toimittaa 50 Nm:n momentin äärimmäistä suorituskykyä varten
 • Teho siirtyy erityisen keskiörattaan välityksellä
 • Voidaan käyttää valinnaisen ketjuohjurin kanssa
 • Luotettava, intuitiivinen sähköavustus saumatonta ajokokemusta varten
 • Sään- ja vedenkestävä
 • Käynnistystila (vain Di2) vaihtaa vaihteen automaattisesti pienempään, kun pysähdyt, jotta lähtö on taas helppoa.
 • Automaattivaihteet (vain Di2), yhdessä Nexus- ja Alfine 8 -nopeuden kanssa. Vaihtaa oikeaan vaihteeseen nopeuden ja kadenssin perusteella.

Akku

Suuren kapasiteetin akku vie pidemmälle. Yhdellä latauksella voi ajaa jopa 150 km. 1 000 latauskertaa ilman merkittävää kapasiteetin laskua.

 • Suuren kapasiteetin litiumioniakku ylivoimaiseen kestoon: 418 ja 504 Wh asennettuna takatelineeseen (2 550 g), 418 Wh asennettuna alaputkeen (2 660 g)
 • Pikalataus uudella laturilla (EC-E6000): 80 % 2 tunnissa, 0-100 % 4 tunnissa
 • Kiinteä latausliitin mahdollistaa latauksen akkua irrottamatta

Ajotietokone

 • Tyylikäs ajotietokone, jonka lukeminen on helppoa näytön hyvän kontrastin ansiosta. Yhdistetty ergonomiseen, intuitiiviseen vaihdeyksikköön.
 • Helposti luettavassa tietokoneessa on kaikki toiminnot, joita tarvitset onnistuneeseen retkeen.
 • Tietokone näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun alueen ja akun varaustilan.

Tarkka, luotettava ja joustava vaihto kolmen avustustilan välillä sääolosuhteista huolimatta

Avustustilat

 • High: Täysi avustus maksimitehoon

 • Normal: Intuitiivinen asteittainen tuki

 • Eco: Vakaa tuki pitkille matkoille

 • Walk: Tukee sinua, kun sinun pitää pysähtyä ja taluttaa pyörää - helppo aktivoida.

 • Kaikki asetukset (paitsi Walk) tarjoavat tuen 25 km/t

 • Virta ja valot päällä / pois päältä
 • Useita asennusvaihtoehtoja
 • Pyörissä joissa on Di2, on valinnainen kytkin vaihteiden käyttöön.
 • Vaihdeyksikkö säätelee kävelyapuasetuksia, valoja ja automaattista vaihtamista.

Bosch

Meidän pyöristämme Cube käyttää pelkästään Boschia. 

Boschilla on pitkä kokemus sähkömoottoreiden kehittämisestä erilaisiin sovelluksiin. Samaa kokemusta ja tietotaitoa ammennetaan myös sähköpyöräjärjestelmiin. Bosch valmistaa erilaisia järjestelmiä eri käyttötarkoituksiin tehtyihin sähköpyöriin.

Active Line 

Uudistunut Active Line -moottori on entistä hiljaisempi ja kevyempi. Uusi moottori painaakin vain 3,2 kg. Se on myös entistä älykkäämpi - moottori mittaa eri tietoja, kuten poljinkierroksia, nopeutta ja poljinpainetta jopa 1000 kertaa sekunnissa ja säätää tehontuottoa mahdollisimman luonnollisen tuntuiseksi. Se osaa myös tunnistaa, koska olet vaihtamassa vaihdetta. Tällöin järjestelmä pudottaa hieman moottorin tehoa sujuvan vaihteenvaihdon varmistamiseksi. Samalla se myös vähentää voimansiirron komponenttien kulumista. Uudessa moottorissa polkiessa tuntuva kitka on myös merkittävästi aiempaa pienempi, joten pyöräsi tuntuu tavalliselta pyörältä kun sähköjärjestelmä on sammutettu. Active Line -moottorin akkuna toimii sovelluksesta riippuen Powerpack 300, Powerpack 400 ja Powerpack 500 -akku joko runkoon tai tavaratelineeseen asennettuna. Ajotietokoneena toimii useimmiten joko Bosch Intuvia tai Bosch Purion. Jälkiasennettavana on saatavana värinäytöllä ja GPS-ominaisuuksilla varustettu Nyon.

-Neljä eri avustustilaa + talutusavustin

-Maksimiavustus 270%

-Maksimivääntö 50 nm

-Suurin avustettu nopeus 25 km/h

Performance Line CX

75 nm:n maksimiväännöllään Performance Line CX on omiaan sähkavusteisiin maastopyöriin. Se tarjoaa tuntuvan avun myös jyrkissä ylämäkikiihdytyksissä. Moottorin kotelo on valmistettu suojaamaan elektronisia komponentteja kovassakin käytössä. Älykäs järjestelmä tunnistaa vaihteen vaihtamisen ja pudottaa tehoa vaihdon ajaksi samalla vähentäen voimansiirron komponenttien kulumista. Performance Line CX:n akkuna käytetään useimmiten Powerpack 500 -akkua ja Purion-ohjausyksikköä. Myös Intuvia-ajotietokoneen voi yhdistää Performance Line -järjestelmään.

-4 eri avustustasoa + talutusavustin

-Intuitiivinen eMTB -tila säätää moottorin tehoa maastoajossa

-Avustustehot 50-300 %

-Moottorin paino 4 kg

Purion

Purion on erittäin kompaktin kokoinen ajotietokone, josta näet kuitenkin kaiken tarpeellisen. Se sijoitetaan ohjaintangon vasempaan reunaan, josta sen käyttö peukalolla on helppoa. Purionista näet aina nopeuden, ja akun varauksen. Alanäyttöä selaamalla saat halutessasi näkyviin valitun ajotilan, osamatkan, kokonaismatkan ja jäljellä olevan toimintamatkan. Suurilla painikkeilla avustustilan vaihto on helppoa. Purionista ohjaat myös valojen toimintaa (jos asennettu), aktivoit talutusavustimen ja kytket järjestelmän virran päälle tai pois. Taustavalaistuksen ansiosta näyttö on selkeä ja helppolukuinen. Purion toimii kahdella CR2032 -paristolla. Jos järjestelmä ei käynnisty Purionin painikkeesta, kannattaa paristot vaihtaa ennen suurempia toimenpiteitä.

 

0
0