ÄLYKÄS JA TURVALLINEN - SAMASSA PAKETISSA

Turvallinen käyttää

Akun varkaudenesto, GPS-paikannus, Crash-raportti ja lukkiutumaton ABS-jarru. Koppla™ smart cykelteknologi on kattava turvallisuuskonsepti.

Jotta voit ajaa turvallisemmin, Crescent on kehittänyt älykkäitä ominaisuuksia, kuten lukkiutumattoman ABS-jarrun ja Crash-raportoinnin.

ABS-jarrumme estää etupyörän lukkiutumisen ja pidon menetyksen. Järjestelmä on integroitu huomaamattomasti pyörään.
ABS on vallankumous polkupyörien turvallisuudessa.
(Koppla Connect + ABS -pyörissä).

Crash-raportti -sovellus lähettää SOS-viestin haluamallesi taholle, jos joudut onnettomuuteen.

 

Älykäs

Sovelluksen älykkäät ominaisuudet antavat sinulle täyden hallinnan pyörääsi.

Yksinkertaiset asiat, kuten mahdollisuus nähdä akun tila suoraan matkapuhelimessa ja saada ilmoituksia, kun on aika viedä pyörä huoltoon, tekevät pyörän omistamisesta mukavan ja älykkään kokemuksen. Lisäksi poljettaessa kerätään tietoja, joiden avulla voit seurata kehitystäsi ja terveyttäsi sovelluksessa. Samalla voit nähdä, kuinka paljon olet säästänyt ympäristöä pyöräilemällä.

Älykkyys ulottuu myös matkapuhelimen ulkopuolelle. Akun kytkeminen polkupyörään vähentää varkausriskiä, koska akku ja polkupyörä toimivat vain yhdessä. Siksi pyörästä ja akusta tulee varkaalle vähemmän houkuttelevia. Akun varkaudenesto on kaikissa Koppla -malleissa.

Ei ole harvinaista, että useat ihmiset käyttävät samaa pyörää. Pyörän jakaminen -ominaisuudella voit kutsua ystäviä ja perhettäsi käyttämään pyörääsi. Antamalla heille luvan sovelluksessa, he saavat mahdollisuuden lainata pyörääsi ja parasta on, että voit nähdä pyörän aina kartalla. Jos joku muu on pysäköinyt pyörän tai jos olet unohtanut, mihin olet pysäköinyt sen, voit löytää sen helposti kartalta.

Koppla Connect -pyörissä on vielä enemmän älykkäitä ominaisuuksia. Digitaalisten aitojen avulla sinulla on mahdollisuus saada ilmoituksia, jos pyöräsi poistuu valitsemaltasi alueelta. Sitä kutsutaan Geofenceksi ja voit luoda niitä useita helpottaaksesi jokapäiväistä elämääsi. Vastaavasti saat ilmoituksia, jos joku liikuttaa pyörääsi. Toisin sanoen, olet hyvin perillä ja varma siitä, että hallitset pyörääsi jatkuvasti - suoraan matkapuhelimella.

Turvallinen omistaa

Koppla Connect -sovelluksen avulla seuraat aina pyöräsi sijaintia. Tiedät jos joku koskettaa sitä tai jos se liikkuu. Saat ilmoituksen, jos se poistuu ennalta määrätyltä alueelta (Geofence).

Kaikissa Koppla -pyörissä on akku, joka toimii vain kyseisen pyörän kanssa. Tämä tarkoittaa, että akku tai polkupyörä ei ole houkuttelevia erikseen, mikä vähentää varkausriskiä.

Koppla Connect -pyörissä on sähköjärjestelmän lukitus, jonka avulla voit sammuttaa pyörän sähköt yhdellä napsautuksella. Tämä tarkoittaa, että moottori ja kaikki älykkäät toiminnot tulevat varkaalle käyttökelvottomiksi. Pyörällä on edelleen mahdollista ajaa, mutta varkausriski vähenee, kun hallitset sähköjärjestelmää. Vain sinä voit kytkeä järjestelmän uudelleen päälle.

Koppla Connect -pyörissä on myös muita suojausominaisuuksia. Geofencen avulla voit luoda ”digitaalisia aitoja” eli määritellä alueita, jossa pyöräsi pitäisi olla. Jos pyörä poistuu alueelta, saat ilmoituksen ja voit toimia välittömästi. Voit seurata pyörää GPS-paikannuksen avulla ja nähdä, mihin se on matkalla.

Saat sovellukseen myös liikeilmoitukset, joten tiedät aina mitä pyörällesi tapahtuu. Liikeilmoitukset lähetetään, jos joku liikuttaa pyörääsi. Tällä tavalla voit tuntea olosi turvalliseksi tietäessäsi, että sinulla on aina tietoa siitä, missä pyöräsi on ja miten se toimii. Liiketoimintailmoitukset sisältyvät Koppla Connect -pyöriin.

Turvallisuus on tärkeää sinulle polkupyörän omistajana. Nyt pyöräsi on aina mukanasasi - suoraan matkapuhelimessasi.

 

Koppla-versiot

 

Katso Koppla-pyörävalikoima >>

0
0