Velo & Oxygenin yrityspalvelut

Velo & Oxygen yrityspalvelut helpottaa työmatkapyöräilijöiden arkea!

Tarjoamme pienille ja suurille yrityksille erilaisia työmatkapyöräilyä edistäviä palveluita. Työmatkapyöräily on erinomainen liikuntamuoto sekä loistava tapa aloittaa työpäivä. Haluamme olla mukana kanssanne edistämässä turvallista työmatkapyöräilyä, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan aiheesta lisää! 

Palveluihimme kuuluvat muunmuassa:

  • Pyörähuoltopalvelut
  • Pyörävuokraukset
  • Työsuhdepyörät
  • TYKY-päivät
  • ...ja paljon muuta!

Pyörähuoltopalvelut

Velo & Oxygenin pyörähuoltopalvelut voidaan toteuttaa juuri yrityksesi tarpeen mukaan. Mikäli teidän tarpeena on saada yrityksen toimitiloihin tai toimitilojen pihalle pyörähuoltopiste asiantuntevan huoltomiehen kera, se onnistuu! Jos toimitilat eivät anna myöten huoltopisteen perustamiselle, voimme tarjota huollot palveluna joka kattaa pyörien kuljetukset kauttamme. Lisäksi voimme myös esimerkiksi pitää erilaisia pyörähuoltokoulutuksia, mikäli yrityksesi työntekijät haluavat itse huoltaa pyöriään.

Toki teemme vaikka kaikki edellämainitut - ole meihin yhteydessä niin katsotaan teille sopiva paketti!

Pyörävuokraukset

Onko yritykselläsi tarvetta määräaikaisille polkupyörille? Jos on, voimme tehdä teille tarjouksen pyörien vuokraamisesta!

Esittelyt ja tietoiskut

Uskotko että sähköpyöräesittely voisi saada yrityksesi työntekijöitä innostumaan entistä enemmän työmatkapyöräilystä? Voimme tulle esittelemään sähköpyöriä yrityksenne työntekijöille, jolloin heillä on tietysti myös koeajomahdollisuus.

 

Ota yhteyttä:

Tulemme mieluusti kertomaan lisää vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista joilla voisimme saada työmatkapyöräilynne entistä turvallisemmaksi ja suositummaksi.

040 651 2411
yritysmyynti@velo-oxygen.fi

 


 

Velo & Oxygenin yrityspalveluiden asiakkaina on ollut mm.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Neste, Sweco, HUS, Mandatum Life, Fazer, IF, Digia, Mehiläinen, IBM, Kemira, Siili, VR, Lindström Invest.

0
0