Polkupyörän tilaaminen verkkokaupasta

Miten polkupyörät kuljetetaan kotiini?

Pyörä pakataan valmistajan pahvilaatikkoon tai ns. mantteliin, joka suojaa pyörää kuljetuksen ajan. Mahdolliset samalla tilauksella tilatut tarvikkeet tai lisävarusteet pyritään pakkaamaan samaan pakettiin.

Mitä saan kun tilaan polkupyörän?

Kun tilaat polkupyörän verkkokaupastamme, mukana toimitetaan kaikki pyörän kuvauksessa mainitut lisävarusteet tai tarvikkeet.

Pyörän hintaan sisältyy lisäksi se, että ennen toimitusta tarkistamme kaikki pyörän toiminnot, sekä säädämme jarrut ja vaihteet.

Pyörässäni ei ole jotain tarvitsemaani lisävarustetta (lokasuojat, matkamittari, tavarateline), saanko sen samalla?

Jos tarvitset pyörääsi jotkin erilliset lisävarusteet joita pyörän kuvauksessa ei ole, ne toimitetaan sinulle pakattuna, ei asennettuna. Jos haluat erikseen ostettaviin lisävarusteisiin asennuksen, lisää koriisi myös asennus. Asennuksen hinta on 25,00€.

Miten saan pyöräni ajovalmiiksi?

Pyörät toimitetaan mahdollisimman ajovalmiina, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mitään jotta voit ajaa pyörällä. Joissakin pyörämalleissa joudumme toimituksen vuoksi löysäämään ohjaustankoa ja/tai irroittamaan polkimia tai renkaita. Jos näin on, mukana toimitetaan lisäksi kattavat ohjeet jotta saat pyörän ajovalmiiksi.

Milloin uusi pyöräni pitää huoltaa?

Ensihuolto tulee tehdä kun pyörällä on ajettu n. 100-300km tai max. 3 kuukauden kuluessa ostopäivästä. Pyörähuollosta saat lisätietoa täältä.

0
0