Toimitusehdot

Toimitusehdot

Velo&Oxygen-verkkokaupan toimitusehdot:
Voimassa 01.03.2013 alkaen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Velo & Oxygen Oy (y-tunnus 2369898-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Verkkokaupan hinnat ovat samat kuin myymälässä.
Myymälöiden valikoima saattaa poiketa verkkokaupan valikoimasta.


Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.velo-oxygen.fi löytyvän verkkokaupan ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.


Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

 

Maksut luottokorteilla
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksu Paytrail-tilillä
Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika
Toimitusaika on 1-3 arkipäivää maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Velo & Oxygen Oy:n verkkokaupan etusivulla.

Toimitustapa ja -kulut

 

Toimituskulut myymälästä noutaessa 0€. Odotathan yhteydenottoa myymälästä ennen kuin tulet noutamaan tilauksesi

Toimituskulut alle 50 € tilauksissa 5 €, Toimitus lähimpään noutopisteeseen (R-kioski)


Toimituskulut 50 € ja yli tilauksissa 0 €. Ei koske tilauksia, joiden yhteydessä on tilattu yksi tai useampi polkupyörä. Toimitus lähimpään noutopisteeseen (R-kioski)

Toimituskulut per polkupyörä 27 €, Polkupyörät toimitetaan suoraan kotiin.
Toimituskuluja ei tule polkupyörälle mikäli toimitustapana on nouto myymälästä.


Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteita saa siis sovittaa. Mikäli saamme myyntikelvottoman tuotteen palautuksena, veloitamme tuotteen lisäksi ylimääräiset toimituskulut.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä e-mail osoitteesi
• pankkitilinumerosi
• kopio Velo & Oxygen Oy:n tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:
 Velo & Oxygen Oy, Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen webshop@velo-oxygen.fi tai puhelimitse p. 020 127 0505. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio tavarantoimittajalle.

Palautukset toimitetaan takaisin noutopisteeseen(R-kioski). Palautusta varten on hyvä olla kollitarra on pakkauksessa kiinni, jolloin kioskimyyjä saa lähetystiedot suoraan paketista. Lähetysnumero on tieto joka tarvitaan palautuksen tekemiseksi.

Mitään erityistä palautuslomaketta ei tarvitse täyttää, riittää kun ilmoittaa kyseessä olevan asiakaspalautus

Polkupyörää palauttaessa paketti haetaan suoraan kotiovelta. Asiakkaan täytyy ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse polkupyörän palautuksesta liikkeeseen. Liikkeen myyjä tilaa kuljetusyhtiöltä noudon, kuljetusyhtiö ottaa asiakkaaseen yhteyttä tarkempaa ajankohtaa sovittaessa.


Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Velo & Oxygen Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

0
0